diumenge, 5 d’abril del 2020

FEINETES per Setmana Santa !!!

Bona tarda famílies de PRIMER!!!
Aquí teniu les feinetes per aquests dies de Setmana Santa .  Aquests deures també us els hem enviat per l'APP de l'escola perquè tothom pugui tenir-hi accés.

Aquests dies de confinament els mestres de l’escola estem fent una formació telemàtica de la metodologia d’Innovamat.
Per Setmana Santa proposem unes feinetes de matemàtiques amb una APP per tal que les nenes i els nens puguin practicar des de casa, de manera lúdica, els continguts que es tracten a l’escola.


A continuació, us expliquem com descarregar l’APP (la descàrrega és gratuïta):

Per descarregar l’aplicació des de la tauleta o des del telèfon mòbil heu d’anar a la Play Store o a l’App Store. Si poseu Bmath al cercador d’aplicacions i jocs la podreu descarregar. Un cop la tingueu oberta, aneu seguint les instruccions i responent al que demana i aviat la tindreu a punt per començar a jugar! 
IMPORTANT: si us pregunten si les vostres filles o fills fan servir l’aplicació d’Innovamat a l’escola heu de respondre que NO, ja que si dieu que sí us demanarà un correu i una clau que és d’ús exclusiu per l’escola.

Per descarregar l’aplicació des de l’ordinador heu d’anar a la pàgina web http://www.innovamat.es/ i clicar on diu descàrregues (a dalt a la dreta) o podeu clicar a aquest enllaç que us porta directament a les descàrregues: http://www.innovamat.es/es/descargas/. En funció del sistema operatiu del vostres ordinador heu de clicar a un lloc o a un altre i anar seguint les instruccions per finalitzar la instal·lació i començar a jugar.


Aquí teniu els vídeos de medi i plàstica per poder fer les tasques:




ELS MAMÍFERS


Ratolí

Conill





Dofí

Elefant




#SOUUNSCAMPIONS                      #JOEMQUEDOACASA              #AVIATENSVEUREM